Energieadvies voor bedrijven

Energieadvies voor bedrijven

02/10/2017

Mede door de verplichting van het energielabel C voor bedrijfspanden per 2023 is de vraag naar verbetering van het energielabel en maatwerkadvies voor bedrijven toegenomen. Hiervoor is de website energieadvies voor uw bedrijf opgezet. Via deze website kan eenvoudig en snel maatwerkadvies voor bedrijven en energieadvies voor verbetering energielabel worden aangevraagd. Bekijk hieronder wat mogelijk is via deze website.

Energieadvies verbeteren energielabel

Er worden steeds meer eisen gesteld aan het energielabel voor bedrijven. Zo zijn er banken die bedrijfspanden met een slechter energielabel dan C niet meer financieren. Daarnaast moeten zoals hierboven al benoemd kantoorpanden in 2023 verplicht een energielabel C of hoger hebben. Anders mogen deze niet meer verkocht of verhuurd worden. 

Hoe het werkt:

1. Eén van onze adviseurs doet een opname van het bedrijfspand.
2. Het huidige energielabel wordt vastgesteld.
3. Vervolgens krijgt u een adviesrapport met verbeteringen.
4. Het adviesrapport wordt daarna telefonisch aan u toegelicht.

Na de toelichting van het adviesrapport kunt u het energieadvies voor uw bedrijf toepassen. Na de veranderingen zullen wij een bij de prijs inbegrepen nieuw energielabel voor u laten opstellen.

EPA-U Maatwerkadvies

Door middel van EPA-U maatwerkadvies kunt u precies te weten komen wat u moet doen om uw bedrijfspand energiezuiniger te maken. Het meest uitgebreide advies over hoe u uw bedrijfspand duurzamer maakt. U krijgt advies over concrete energiebesparende maatregelen, inzicht in eventuele investeringen die nodig zijn, tijd voor het terugverdienen van de investering, energiebesparing in euro's, m3 gas en kWh. 

Hoe het werkt:

1. De adviseur doet een opname van het bedrijfspand.
2. Daarna wordt het energielabel vastgesteld.
3. Vervolgens sturen wij maatwerkadviezen voor verbeteringen.
4. Het maatwerkrapport wordt daarna telefonisch toegelicht.

Na de toelichting van het adviesrapport kunt u het energieadvies voor uw bedrijf toepassen. Na de maatregelen zullen wij gratis een nieuw energielabel voor uw opstellen.

Vraag direct een energielabel aan