Onze projecten

Een overzicht van onze recente projecten

Breda
Voor BPD hebben wij in regio Breda vier panden energielabels opgesteld en geregistreerd. Weer een tevreden klant!
Tilburg

Voor Rijksvastgoedbedrijf in Tilburg hebben wij een NEN 2580 rapport opgesteld. Het ging om een groot pand van 3.000 m2, dat in zijn geheel is opgemeten.

Tilburg
Voor de Coolblue winkel in Tilburg hebben we een energielabel opgesteld en geregistreerd. Want ook winkels hebben een energielabel nodig. Aan de hoogte van het energielabel worden nog geen eisen gesteld. 
Landelijk
Inmiddels zijn wij vaste partner voor het opstellen van energielabels en NEN 2580 rapporten voor Holland Property Group. We hebben inmiddels al een groot aantal panden (zowel bedrijfspanden als woningen) van een energielabel en NEN rapport voorzien.

Altijd bij u in de buurt!

Vraag direct uw rapportage aan.

Rapportage(s) aanvragen

Amsterdam
Het energielabel van dit winkelpand hebben we enige tijd geleden al mogen verzorgen. Nu bleek er toch een adviesrapport nodig te zijn om te bekijken wat er voor nodig zou zijn om het huidige energielabel G te verbeteren naar minimaal een energielabel C.
Beverwijk
Het voordeel van het energielabel en het NEN rapport combineren is dat er maar één keer een adviseur bij u langs hoeft te komen. Dit levert dan twee afzonderlijke rapporten op met slechts één bezoek.
Nieuw-Vennep
Wanneer we een energielabel opstellen, zal er altijd een adviseur langs moeten komen om het pand te inspecteren. Hij bekijkt dan het hele pand. Hierbij neemt hij naast de buitenkant van het pand ook de binnenkant van het pand op.
Bunnik
De boerderij was omgebouwd tot een smaakvol restaurant met open keuken. Voor de NEN meting bleek dit pand een aardige uitdaging. Dat kwam door de schuine daken en door de manier hoe het pand ingedeeld was.