Energielabel kantoor Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep hebben we dit pand laten voorzien van een energielabel kantoor

Wanneer we een energielabel op gaan stellen zal er altijd een adviseur langs moeten komen om het pand te komen inspecteren. Hij bekijkt dan ter plaatse het hele pand. Hierbij neemt hij naast de buitenkant van het pand ook de binnenkant van het pand op. Er wordt gekeken naar het type isolatie van het pand, type glas, het type verlichting en naar de installaties die gebruikt worden voor het verwarmen en koelen van het pand. 

De desbetreffende adviseur zal het aantal vierkante meters van de gevels opmeten, het totale aantal vierkante meters glasoppervlakte en het vloeroppervlakte. Kortom, het complete pand moet in kaart worden gebracht. Een energielabel voor bedrijven is verplicht voor panden die verkocht of verhuurd gaan worden. Deze verplichting geldt dan wel al vanaf 2015 maar nog te weinig pandeigenaren weten hiervan. Het komt daardoor ook veelvuldig voor dat panden op het allerlaatste moment nog moeten worden voorzien van een energielabel bedrijfspand.

Bij dit pand in Nieuw-Vennep was er gelukkig geen haast geboden. De makelaar die dit pand in zijn portefeuille heeft zitten is goed op de hoogte van de regelgeving wat betreft het energielabel bedrijven. Ondanks dat er geen haast bij geboden is streven we er wel altijd naar om het energielabel binnen een week te leveren.

Bent u op zoek naar een partij om uw pand van een energielabel kantoor te voorzien?

Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan en ontvang deze binnen een uur per email. Na een eventueel akkoord op de offerte zullen we een dag en tijd met u afspreken dat onze adviseur de inspectie kan komen uitvoeren.

Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor door even te bellen naar 0318 731484 of door een email te sturen aan info@energielabelvooruwbedrijf.nl

Vraag direct een energielabel aan