Pand in Nieuw-Vennep voorzien van energielabel kantoor

Wanneer we een energielabel opstellen, zal er altijd een adviseur langs moeten komen om het pand te inspecteren. Hij bekijkt dan het hele pand. Hierbij neemt hij naast de buitenkant van het pand ook de binnenkant van het pand op. Er wordt gekeken naar het type isolatie van het pand, type glas, het type verlichting en naar de installaties die gebruikt worden voor verwarming en verkoeling.

De desbetreffende adviseur zal het aantal vierkante meters van de gevels opmeten, het totale aantal vierkante meters glasoppervlakte en het vloeroppervlakte. Kortom, het complete pand moet in kaart worden gebracht. Een energielabel voor bedrijven is verplicht voor panden die verkocht of verhuurd gaan worden. Deze verplichting geldt al vanaf 2015, maar nog te weinig pandeigenaren weten hiervan. Het komt daardoor ook veelvuldig voor dat panden op het allerlaatste moment nog moeten worden voorzien van een energielabel bedrijfspand.

Bij dit pand in Nieuw-Vennep was er gelukkig geen haast geboden. De makelaar die dit pand in zijn portefeuille heeft, is goed op de hoogte van de regelgeving over energielabel bedrijven. Ondanks dat er geen haast bij geboden is, streven we er wel altijd naar om het energielabel binnen een week te leveren.

Heeft u een energielabel kantoor nodig?

Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan en ontvang deze binnen een uur per e-mail. Na akkoord op de offerte zullen we een dag en tijd met u afspreken. Onze adviseur komt het pand dan inspecteren.

Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor door even te bellen naar 0318 731484 of door een e-mail te sturen aan info@energielabelvooruwbedrijf.nl