Combinatie energielabel bedrijfspand en NEN 2580 meetrapport

Het voordeel van het energielabel en het NEN rapport combineren is dat er maar één keer een adviseur bij u langs hoeft te komen. Dit levert dan twee afzonderlijke rapporten op met slechts één bezoek. We registreren het energielabel bedrijfspand ook altijd gelijk bij het RVO, zodat u hier verder geen omkijken meer naar heeft.

Na een schriftelijk akkoord op de door ons uitgebrachte offerte zullen we een afspraak inplannen om het pand te komen inspecteren. Hoeveel tijd de opname in beslag neemt, is afhankelijk van de afmetingen van het pand. Gemiddeld genomen neemt de opname van zowel het energielabel als het NEN 2580 meetrapport ongeveer 2,5 uur in beslag. U hoeft bij de opname zelf niets te doen, zolang de adviseur maar toegang heeft tot het complete pand. Voor het opstellen van beide rapportages is het belangrijk dat de adviseur alle ruimtes kan betreden.

Profiteer van snelle service

Na de opname krijgen onze adviseurs 5 werkdagen om alles uit te werken. U heeft dus binnen een week uw rapporten binnen. De ervaring leert dat de uitwerking van het NEN 2580 meetrapport vaak meer tijd in beslag neemt dan de uitwerking van het energielabel. In het NEN rapport leveren we ook altijd 2D en 3D plattegronden. Deze zijn perfect te gebruiken bij verkoop of verhuur van uw bedrijfspanden.

Bent u op zoek naar zowel een energielabel bedrijfspand als een NEN 2580 meetrapport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.