Zowel energielabel als NEN

In Ede hebben we twee bedrijfspanden voorzien van een energielabel en een NEN 2580 meetrapport.

Deze panden hadden beide een totaal oppervlakte van ongeveer 6.500 m2. Voor het energielabel hoefden de ruimten die gebruikt werden als opslag natuurlijk niet meegenomen worden omdat deze hiervoor vrijstelling hebben. Voor het NEN 2580 meetrapport moest wel het gehele pand opgenomen worden waarvan 4.500 m2 aan bedrijfhallen, dus alles bij elkaar is onze adviseur toch een hele dag bezig geweest. 

Het inmeten van een pand volgens de NEN 2580 neemt vaak meer tijd in beslag dan de opname van het energielabel. Voor het NEN rapport moet elk hoekje en gaatje afzonderlijk ingemeten worden terwijl dat bij het energielabel veel globaler kan. Voor beide producten moet de adviseur thuis nog het één en ander uitwerken voordat er berekeningen gemaakt kunnen gaan worden.

Heeft u zowel een energielabel bedrijfspand als een NEN 2580 meetrapport nodig vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u bij de aanvraag meteen aangeeft hoeveel vierkante meters het pand betreft incl. en excl. opslag, kunnen we meteen een offerte op maat opstellen voor u.

Heeft u eerst nog wat vragen kunt u die uiteraard ook eerst stellen, neem dan contact op via info@energielabelvooruwbedrijf.nl of bel naar 0318 - 73 14 84

Vraag direct een energielabel aan