Twee bedrijfspanden met energielabel en NEN 2580 meetrapport in Ede

Deze panden hadden beide een totaal oppervlakte van ongeveer 6.500 m2. Ruimte dat gebruikt wordt voor opslag hoeft voor het energielabel niet meegenomen te worden. Dat komt omdat er vrijstelling wordt verleend voor opslagruimte. Voor het NEN 2580 meetrapport moest wel het gehele pand opgenomen worden. Dankzij de 4.500 m2 aan bedrijfshallen is onze adviseur toch een hele dag bezig geweest. 

Het inmeten van een pand volgens de NEN 2580, neemt vaak meer tijd in beslag dan de opname van het energielabel. Voor het NEN rapport moet elk hoekje en gaatje afzonderlijk ingemeten worden. Bij het meten van een energielabel kan dat veel globaler. Voor beide producten moet de adviseur thuis nog het één en ander uitwerken voordat er berekeningen gemaakt kunnen worden.

Vraag een energielabel voor uw bedrijfspand aan

Heeft u zowel een energielabel bedrijfspand als een NEN 2580 meetrapport nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u bij de aanvraag meteen aangeeft hoeveel vierkante meters het pand betreft incl. en excl. opslag, kunnen we meteen een offerte op maat opstellen voor u.

Eerst nog een vraag stellen? Geen enkel probleem. Neem dan contact op via info@energielabelvooruwbedrijf.nl of bel naar 0318 - 73 14 84. Wij helpen u graag.