Een energielabel voor bedrijfspanden nodig?  

Ook wanneer u voor meerdere panden tegelijk een energielabel aan wilt vragen kunt u bij ons terecht. Bij een aanvraag van meerdere panden tegelijk geven we vaak ook wat korting. Zeker wanneer de panden dicht bij elkaar gelegen zijn want dan hoeft er meestal namelijk maar één adviseur naar de verschillende locaties toe om de opname toe verrichten. 

Dit scheelt natuurlijk tijd wat anders verloren gaat aan reizen.

Het is belangrijk om een energielabel in uw bezit te hebben wanneer u uw bedrijfspand gaat verhuren of verkopen. Een boete voor het niet in het bezit zijn van een energielabel op het moment van overdracht kan flink oplopen. Voor bedrijven kan de boete wel € 20.000,- bedragen. Dat is natuurlijk een flinke en vooral onnodige boete wanneer een energielabel al geregeld kan worden vanaf €345,-.

We bepalen de prijzen van de energielabels aan de hand van het aantal vierkante meters en of er tekeningen van het pand beschikbaar zijn. Dit bepaalt namelijk voor het grootste gedeelte de tijd die de opname zal kosten.

Wanneer de verschillende panden compleet identiek zijn hoeven we niet bij alle panden naar binnen voor de opname.

Hierdoor zullen de kosten per energielabel ook afnemen.

Als de adviseur ter plaatse is dient hij volledige toegang te hebben tot de panden. Wanneer dit niet het geval is kunnen we ook geen energielabel afgeven. We dienen namelijk alle eigenschappen van het complete pand te registreren. Aan de hand van deze opgenomen gegevens zal er een energielabel bepaald worden. Wanneer er dus niet in het complete pand toegang is geweest tijdens de opname zal het energielabel ook niet kunnen kloppen.

Wilt u weten wat het kost als u meerdere panden tegelijk wilt laten voorzien van een energielabel vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u voor uw bedrijfspanden ook een NEN 2580 meetrapport nodig heeft kunt u dit ook direct aangeven. De combinatie NEN 2580 en energielabels kan u flinke kortingen opleveren. 

Mocht u nog vragen hebben over het energielabel of over het NEN 2580 meetrapport kunt u uiteraard ook altijd even contact opnemen door te bellen naar 0318 731484 of een email te sturen aan Energielabel voor uw Bedrijf.