Voor een project hebben we ruim 80 bedrijfspanden van een energielabel voorzien. De panden stonden verspreid door het land, het varieerde van winkels, horeca tot kantoorpanden. In dit geval zaten er geen woningen bij, maar ook dit is geen probleem. Wij doen zowel bedrijfspanden als woningen. Voor beide zijn we gecertificeerd. 

Héél Nederland

Energielabelvooruwbedrijf.nl werkt in het hele land. Daarmee kunnen we altijd binnen 1 week panden van een energielabel voorzien. De locatie maakt niet uit, we zijn altijd in de buurt. Dit door het grote aantal energieadviseurs dat we hebben. Omdat we altijd in de buurt zijn kunnen we snel handelen, ook zijn onze prijzen lager, dit omdat we minder reistijd hebben dan veel van onze concurenten. De locatie van uw pand of panden maakt voor de prijs dus niets uit. Heeft u meerdere panden in heel Nederland? Geen probleem, wij kunnen deze in zeer korte tijd van een erkend energielabel voorzien. In dit geval was er geen haast met het registreren van de energielabels voor deze bedrijfspanden. We hebben alle panden daarom verspreid over een maand opgenomen en geregistreerd. Dit bedrijf heeft ons voorzien van tekeningen en contactgegevens van de huurders van de panden. We hebben de afspraken zelf ingepland. Dit scheelde de opdrachtgever veel tijd. 

Offerte op maat

Heeft u ook een groot aantal panden dat van een energielabel moet worden voorzien? Dan maken wij altijd een offerte voor u, u krijgt van ons een korting wanneer u een groot aantal panden bij ons in opdracht geeft. De korting is afhankelijk van het aantal, de grootte en de locatie van de panden.