Adviesrapport bedrijfspand

Nadat we een energielabel gebouwen hebben afgegeven kan het interessant zijn om meteen te laten onderzoeken hoe u uw huidige energielabel zou kunnen verbeteren.

Wanneer na afgifte van het energielabel blijkt dat u uw energielabel zou moeten of willen gaan verbeteren kunnen wij een adviesrapport voor u opstellen. In dit rapport staat ten eerste de huidige situatie van het pand uitvoerig beschreven met daarbij welke eigenschappen een positieve en welke eigenschappen een negatieve invloed op het label hebben. Hierna geven we realiseerbare adviezen om het label te gaan verbeteren. Deze maatregelen zijn afhankelijk van het type pand en uw aangegeven voorkeuren.

Laatst wilde een opdrachtgever van ons een adviesrapport ontvangen voor een bedrijfspand. Ze hadden aangeven absoluut geen isolatie te willen gaan toepassen. Na een aantal berekeningen zijn we toen tot de conclusie gekomen dat het behalen van een hoger energielabel eigenlijk niet haalbaar was zonder isolatie toe te gaan passen. Het komt dus weleens voor dat ondanks uw aangegeven voorkeuren een andere oplossing interessanter is.

Heeft u vragen over het adviesrapport kunt u contact opnemen door een email te sturen naar info@energielabelvooruwbedrijf.nl of te bellen naar 0318 - 73 14 84.

Vraag direct een energielabel aan