Verbeter uw energielabel

Nadat we een energielabel gebouwen hebben afgegeven, kan het interessant zijn om meteen te laten onderzoeken hoe u uw huidige energielabel kunt verbeteren.

Wanneer na afgifte van het energielabel blijkt dat u uw energielabel zou moeten of willen verbeteren, kunnen wij een adviesrapport voor u opstellen. In dit rapport staat ten eerste de huidige situatie van het pand uitvoerig beschreven Daarbij staat precies welke eigenschappen een positieve- of negatieve invloed op het label hebben. Hierna geven we realiseerbare adviezen om het label te verbeteren. Deze maatregelen zijn afhankelijk van het type pand en uw aangegeven voorkeuren.

Recent wilde een opdrachtgever van ons een adviesrapport ontvangen voor een bedrijfspand. Ze gaven daarbij aan absoluut geen isolatie te willen toepassen. Na een aantal berekeningen hebben we geconcludeerd dat het behalen van een hoger energielabel eigenlijk niet haalbaar was zonder isolatie toe te gaan passen. Het komt dus weleens voor dat ondanks uw aangegeven voorkeuren een andere oplossing interessanter is.

Vraag uw energie adviesrapport aan

Als u vragen heeft over het adviesrapport, dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@energielabelvooruwbedrijf.nl of te bellen naar 0318 - 73 14 84. Wij helpen u graag. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook.