In Eindhoven staat het grootste Skatepark van Nederland. Het gehele park is overdekt en wordt op dit moment geheel gerenoveerd.

Energielabel voor enorm skatepark

Op het voormalig Philips terrein in Eindhoven staat dit enorme skatepark. Het park is helemaal overdekt en biedt meer dan 3000m2 aan skatefaciliteiten. Er worden jaarlijks grote toernooien gehouden. 

Het park staat midden in het gebied STRIJP-S in Eindhoven. Dit gebied is volop in ontwikkeling, er worden kantoren en appartementen ontwikkeld. Het biedt plaats aan vele creatieve bedrijven. Bijvoorbeeld aan Twitter en Amazon. Midden in het gebied is er ruimte voor ontspanning, onderdeel hiervan is het skatepark Area 51. 

Energielabelvooruwbedrijf.nl wordt namens de ontwikkelaar van het gebied STRIJP-S regelmatig ingezet om panden van een energielabel te voorzien. Dit skatepark was weer eens wat anders dan de kantoorpanden die we in STRIJP-S van energielabels hebben voorzien. 

Vraag een energielabel voor uw kantoor aan

Het is voor bijna elk soort gebouw verplicht om een energielabel aan te vragen. Vraag daarom ook voor uw (kantoor)gebouw een energielabel aan, via onze website. Liever eerst nog een vraag stellen? Geen enkel probleem. Neem in dat geval contact met ons op.