Energielabel voor IKEA Delft binnen 2 dagen

Voor IKEA hebben we voor de vestiging in Delft een energielabel verzorgd. Voor het pand van meer dan 40.000 m2 was met spoed een energielabel nodig. Binnen 2 dagen na de aanvraag hebben we de opname + registratie van het energielabel kunnen realiseren. Daarmee konden wij aan IKEA alsnog het label op tijd aanleveren. 

Oplevering grote panden

Ook bij grote panden is het voor ons geen probleem om met spoed een energielabel te registreren. Omdat onze adviseurs veel ervaring hebben en inmiddels al honderden panden hebben opgenomen, kijken ze nergens meer van op. Dus het registreren van het energielabel voor een grote IKEA is geen probleem. Voor de opname van panden van deze grootte moeten we minimaal één dag uittrekken. Bij complexe panden van dit formaat kan het zijn dat dit niet haalbaar is. In dat geval zullen we nog een dag opnemen. Doordat we gebruik kunnen maken van meerdere adviseurs, was het in dit geval dus mogelijk om het energielabel snel op te leveren.

Vraag uw energielabel bedrijfspand aan

Ook met spoed een energielabel bedrijfspand aanvragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Eerst nog een vraag stellen? Geen enkel probleem. Wij helpen u graag.