Energielabel voor JUMBO-winkelpand in Rijen. Voor deze JUMBO-supermarkt in Rijen heeft Energielabelvooruwbedrijf.nl een energielabel geregistreerd.

Het energielabel was nodig om te kunnen overleggen met de bank. Tegenwoordig kan het hebben van een hoog energielabel u geld besparen bij de financiering van een bedrijf of winkelpand. Dit, omdat banken voor energiezuinige bedrijfspanden minder rente rekenen. Hierbij gaat het niet om procenten, maar ook tienden van procenten kunnen op de gehele looptijd van een lening een groot verschil maken.

Informeer bij het financieren van een bedrijfspand dus altijd bij uw bank of het laten registreren van een label een positief effect heeft op de rente.

De meeste banken gaan bij het ontbreken van een label uit van energielabel G. Dit is het laagste label dat een zakelijk pand kan hebben. De kans dat u een hoger label heeft, is groot! 

Vraag snel uw energielabel winkelpand aan

Als u een winkelpand heeft, is het zeker waardevol om een energielabel aan te vragen. Aanvragen gaat super simpel via onze website. Eerst nog een vraag stellen? Geen enkel probleem. Neem in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.