Energielabel voor nieuwe McDonald's in Harderwijk. Een mooi en vooral duurzaam pand waarbij veel moeite is gedaan om energiezuinig te bouwen. 

Nieuwe locatie

Voor een nieuwe McDonald's in Harderwijk hebben we een energielabel geregistreerd. Dit omdat ook bij het opleveren van een nieuwbouw pand een energielabel verplicht is. In dit geval betreft het een zeer duurzaam en energiezuinig pand. Er is gewerkt met een warmtepomp, zonnepanelen, LED, en isolerend glas. Binnen 1 week na aanvraag is het pand door ons opgenomen en is het energielabel geregistreerd. 

Energiezuinig gebouwd

Steeds meer bedrijfspanden worden energiezuinig gebouwd. Bij elke vorm van nieuwbouw is tegenwoordig een bepaalde mate van duurzaamheid vereist. Maar veel pand eigenaren kiezen ervoor nog een stapje extra te zetten op het gebied van duurzaamheid. Bedrijfspanden worden niet alleen standaard voorzien van LED verlichting. Maar ook van zeer energiezuinige verwarmingsinstallaties, extra isolatie en andere maatregelen om energie te besparen. 

Eenvoudig en snel een energielabel aanvragen

Heeft u ook een energiezuinig bedrijfspand gebouwd? Heeft u hiervoor bij oplevering, verkoop of verhuur een energielabel nodig? Bij ons is het aanvragen van een energielabel bedrijfspand simpel en snel.