Energielabel schoolgebouw Kampen

Ook schoolgebouwen hebben een energielabel nodig bij verkoop. Vanuit veel gemeenten krijgen we de vraag vastgoed van een energielabel te voorzien. Ook voor schoolgebouwen. Het opstellen van een energielabel voor dit schoolgebouw is als volgt gegaan:

- Aanvraag vanuit de eigenaar van het pand. We hebben een offerte opgestuurd. De prijs van het energielabel is altijd gebaseerd op het aantal vierkante meters van het pand. We werken hiervoor met vaste prijzen. Deze vindt u hier > 
- We plannen na akkoord een afspraak in voor de opname op locatie.
- Opname wordt gedaan door de adviseur verantwoordelijk voor de regio. Wij werken in héél Nederland. Bij de opname kijken we naar: isolatie van buitengevel, vloeren, daken, het glas, installaties en de hoeveelheid en type verlichting. 
- Binnen 1 week na opname ontvangt u het energielabel. 

Geldt energielabel C ook voor schoolgebouwen?

Nee, het energielabel C geldt alleen voor kantoorgebouwen van 100m2 of groter. Deze eis wordt niet aan andere utiliteit gebouwen gesteld. Vanaf 2030 gaat zeer waarschijnlijk wel de eis van een energielabel A gelden, ook voor schoolgebouwen. 

Regel snel uw energielabel voor utiliteitsgebouwen

Een energielabel aanvragen is snel geregeld. Via de website kost het slechts enkele minuten. Daarna loopt alles vanzelf. Onze adviseur maakt met u een afspraak en binnen een week kan alles voor elkaar zijn. Neem daarom snel contact met ons op!

Vraag direct een energielabel aan