Energielabel voor bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouw in Utrecht voorzien van een energielabel. Binnen 1 week na aanvraag heeft de eigenaar het energielabel ontvangen.

Voor een gebouw dat binnen korte termijn is verkocht hebben wij een energielabel verzorgt. Omdat het gebouw zo snel is verkocht was met spoed een energielabel nodig. Binnen een week zou het pand passeren bij de notaris. Deze heeft de eigenaar van het gebouw erop gewezen dat bij het passeren van het pand een energielabel aanwezig moest zijn.

Daarom heeft de eigenaar met spoed een energielabel bij ons aangevraagd. Omdat het pand 900m2 was kon dit energielabel voor €575,- worden opgesteld. Deze kosten zijn inclusief opname, reiskosten en afmelden van het energielabel. Hier komen geen extra kosten bij. Ook niet als het label met spoed moet worden verzorgt.

De opname bij een bedrijfsgebouw duurt vaak 1 uur. Hierbij kijken we naar de isolatie, manier van verwarmen en verlichting. We meten alles in en verwerken dit in het systeem van de rijksoverheid. Omdat we alles moeten inmeten is het handig dat er bouwtekeningen aanwezig zijn voor of tijdens de opname. Dit scheelt veel tijd in het opnemen en uitwerken van het energielabel voor gebouwen.

Heeft u ook een energielabel voor gebouwen nodig met spoed? Bel ons dan direct!

Vraag direct een energielabel aan