Energielabel voor gebouw

Energielabel voor groot kantoor gebouw in Veenendaal

Energielabel Kantoorgebouw Veenendaal

Voor een groot kantoorgebouw in Veenendaal hebben we een energielabel geleverd. Door verkoop van het kantoorgebouw was een energielabel nodig. Makelaar van het gebouw heeft contact opgenomen om het energielabel te laten registreren. Omdat we in Veenendaal gevestigd zijn was dit een thuiswedstrijd. We verzorgen regelmatig energielabels voor kantoorgebouwen. De grootte van de kantoorgebouwen verschillen erg. Deze kunnen variëren van 100 vierkante meter tot 5000 vierkante meter.

Energiezuinige kantoren

De kantoorgebouwen verschillen sterk in energiezuinigheid. Dit heeft vaak te maken met het bouwjaar. Hoe energiezuiniger het gebouw, hoe gunstiger het energielabel. Het energielabel kan variëren van een A+++ label tot een G label. Daarbij is een A+++ label een zeer energiezuinig gebouw. Dit energielabel kan alleen worden uitgebracht aan kantoren met een bouwjaar na 2006. Een G label geeft aan dat het gebouw niet energiezuinig is.

Een gebouw dat tegenwoordig gebouwd wordt krijgt minimaal een A label. Dit heeft te maken met de bouweisen betreffende energiezuinigheid. Deze moet vanuit de overheid aan bepaalde bouweisen voldoen. 

Vraag direct een energielabel aan