Energielabel Winkel in Utrecht

Energielabel winkel in Utrecht, binnen 1 week na aanvragen energielabel winkel.

Ook voor een winkel is het energielabel verplicht. Omdat winkels tegenwoordig zeer regelmatig van eigenaar wisselen krijgen wij veel aanvragen voor een energielabel winkel binnen. Inmiddels hebben wij al honderden winkels van een energielabel voorzien.
 
Omdat het energielabel 10 jaar geldig is hoeft niet bij elke wijziging van huurder of eigenaar een nieuw label te worden aangevraagd. Ook wanneer het winkelpand grondig verbouwd wordt blijft het energielabel dat is afgegeven geldig. Dit is zeker in het geval van winkels gunstig omdat bij het wisselen van huurder of eigenaar vaak ook het hele interieur veranderd.
 

Voor dit winkelpand in het centrum van Utrecht hebben wij binnen korte termijn een label vastgesteld, uitgewerkt en afgemeld bij de RVO. Omdat het pand niet heel lang geleden volledig verbouwd is en toen ook de ketel en beglazing is vervangen viel het afgegeven energielabel niet tegen. Zeker gezien het bouwjaar van het pand.

Bij de opname van een winkelpand voor het energielabel kijkt onze energieadviseur naar de volgende zaken
  • Hoe wordt de ruimte verwarmd
  • Verlichting van het pand.
  • Welk type glas zit er in het pand.
  • Hoe is de winkel geïsoleerd.
  • Is er airco aanwezig. Zo ja, welk type.
Bovenstaande punten bepalen het uiteindelijke label. Hoe beter het winkelpand geïsoleerd is, energiezuinig verwarmd of energiezuinige verlichting het pand heeft, hoe hoger het energielabel.
 
Energielabel voor uw bedrijf voorziet winkels in héél Nederland van energielabels. Van Groningen tot Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Veenendaal en Apeldoorn. Onze adviseurs komen door heel Nederland om de opname van het pand te doen. Bij het aanvragen van een energielabel voor uw winkel hoeft u daarom ook geen rekening te houden met de locatie. Wij rekenen geen reiskoten, al onze prijzen zijn altijd inclusief alles.

 

Vraag direct een energielabel aan