Energielabel ziekenhuis

Afgelopen maand hebben we een ziekenhuis van 25.000 m2 mogen voorzien van een energielabel.

Een flinke klus waarbij ontzettend veel voorbereiding komt kijken maar gelukkig waren er uitstekende tekeningen beschikbaar.

Door de goede tekeningen heeft onze adviseur al veel voorbereidend werk kunnen doen voordat hij naar de locatie ging. Wanneer een adviseur veel kan voorbereiden scheelt dat uiteraard enorm in opname tijd. Desondanks is hij een gehele dag op locatie in de weer geweest voor de opname. Ook geldt het bij de uitwerking van het label uiteraard hoe groter het pand des te langer de uitwerking ervan duurt.

Alle bevindingen van de adviseur dienen opgenomen en verwerkt te worden. Aan de hand hiervan berekent het RVO het energielabel. Dit ziekenhuis ontving overigens een energielabel A wat uitstekend is.

Heeft u een groot pand wat voorzien moet worden van een energielabel? Neem vrijblijvend contact op met Energielabel voor uw Bedrijf en dan bespreken we de mogelijkheden. Wilt u liever eerst wat meer informatie ontvangen over de opname van een energielabel kan dat uiteraard ook!

 

Vraag direct een energielabel aan