Voor een groot vastgoed bedrijf hebben we 25 woningen en winkels voorzien van zowel een energielabel als een NEN 2580 meetrapport. De panden waren erg divers en lagen verspreid over Leiden, Oegstgeest en Gouda. Voor grotere projecten maken we een speciale planning. Dit om te zorgen dat de eigenaar en huurder van het pand zo min mogelijk belast wordt. Al onze afspraken zijn altijd op vaste tijden, dus we geven geen dagdelen aan maar een concreet tijdstip. Daarmee zit de gebruiker van een bedrijfspand niet onnodig te wachten. 

Voordeel van combineren

Nadat de adviseurs de opnames verricht hadden moesten ze nog het een en ander uitwerken. Zowel de energielabels als de NEN meetrapporten hebben we binnen de afgesproken termijn van twee weken kunnen leveren. Het voordeel van het combineren van energielabels en meetrapporten is dat er maar één opname nodig is. Daarmee wordt de huurder van een bedrijfspand maar een keer belast. 

Bent u op zoek naar een partij die uw bedrijfspanden kan voorzien van een energielabel en een NEN 2580 meetrapport? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.