Energielabels en NEN 2580 meetrapporten

Voor een groot vastgoed bedrijf hebben we 25 woningen en winkels voorzien van zowel een energielabel als een NEN 2580 meetrapport. De opnames hebben we over 2 adviseurs verdeeld die elk 3 dagen werk hebben gehad. De panden waren erg divers en lagen verspreid over Leiden, Oegstgeest en Gouda. Vooral bij grotere projecten is het belangrijk dat de planning bij alle partijen bekend is zodat onze adviseurs bij alle panden naar binnen kunnen. Voor de opname van zowel het energielabel als voor het NEN rapport is het van belang dat het pand 100 % toegankelijk is. 

Nadat de adviseurs de opnames verricht hadden moesten ze nog het een en ander uitwerken. De energielabels hebben we binnen een week kunnen leveren, helaas kostte het uitwerken van de meetrapporten wat meer tijd. Deze hebben we uiteindelijk binnen twee weken af kunnen ronden.

Bent u op zoek naar een partij die uw bedrijfspanden kan voorzien van een energielabel en een NEN 2580 meetrapport? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag direct een energielabel aan