Energielabels winkels Veenendaal

Recent hebben we voor een aantal winkels in Veenendaal een energielabel opgesteld. In Veenendaal wordt veel gebouwd, bij oplevering of verhuur van deze panden (vaak winkels) is een energielabel nodig. Met enige regelmaat krijgen we aanvragen om voor winkels en kantoren in Veenendaal een energielabel op te stellen. Dit doen we voor particuliere vastgoedbezitters, bedrijfsmakelaars en projectontwikkelaars. 

Voor ons is dit bekend terrein. We hebben veel energieadviseurs die uit Veenendaal komen, deze kennen de plaats op hun duimpje. 

Natuurlijk zijn ook hier de energielabels weer binnen 1 week geregistreerd. Dit doen we altijd tegen onze vaste prijs, deze staan op onze website. Heeft u meerdere panden? Dan krijgt u van ons een portefeuille korting. Dit omdat we vaak maar één keer hoeven te reizen. Uw korting hangt af van de volgende zaken:

  • Aantal bedrijfspanden

  • Afstand tussen de bedrijfspanden

  • Grootte van de bedrijfspanden

  • Kunnen we de bedrijfspanden op één dag worden geïnspecteerd

We maken graag een offerte voor u, dan weet u hoeveel korting u krijgt bij de registratie van meerdere energielabels in één keer. Meer informatie over onze prijzen vindt u hier.

Vraag direct een energielabel aan