Kantoorpand Den Bosch

Kantoorpand in Den Bosch voorzien van zakelijk energielabel

Voor een klein kantoorpand van 250m2 was een energielabel nodig. Deze hebben wij voor de eigenaar van het kantoorpand verzorgd. Dit was nodig omdat het kantoor een nieuwe huurder kreeg. Bij een nieuwe huurder is de eigenaar van het pand, de verhuurder, verplicht een energielabel aan te vragen. Deze regelgeving is opgesteld door de overheid en te vinden op; RVO.nl/energielabelbedrijfspand

Dit pand heeft een B label gekregen. Het is een redelijk recent gebouwd pand. Daardoor was er voldoende isolatie van zowel de gevel als ramen aanwezig. Alleen door LED verlichting toe te passen zou het pand naar een A label gaan.

Het is soms heel gemakkelijk het energielabel te verbeteren. Het komt vaak voor dat door alleen de verlichting te vervangen het energielabel al omhoog gaat. Deze aanpassing is relatief goedkoop. Ook verdient het zich terug door de energiebesparing die gepaard gaat met de maatregel.

Op het zakelijke energielabel staan altijd adviezen over hoe een bedrijfspand energiezuiniger kan worden gemaakt. Wilt u hierover advies, dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

Vraag direct een energielabel aan