Energielabel A voor kantoorpand Eindhoven

Voor dit 300m2 grote kantoorpand in Eindhoven, Noord-Brabant hebben we een energielabel A afgegeven. Dit vooral omdat het een nieuw kantoorpand betreft. En een recent bouwjaar betekend hoge isolatiewaarden, moderne installaties en LED verlichting. Dit zijn precies de factoren die het energielabel bepalen. Dit kantoorpand is dus ook al klaar voor de eisen van 2023 (energielabel C) en 2030 waarin energielabel A voor alle bedrijfspanden verlicht wordt. Benieuwd of u al aan alle eisen voldoet? Vraag dan een energielabel aan, dan weet u waar u nu staat. Het energielabel is 10 jaar geldig, u hoeft dus niet steeds een nieuwe aan te vragen. 

Welke informatie hebben wij nodig voor opstellen van een energielabel

We vragen altijd of u plattegronden en geveltekeningen met maten heeft. Dit zodat de adviseur minder tijd nodig heeft om het hele pand op te nemen. Daarnaast hebben we toegang tot het pand nodig. We zijn verplicht een opname te doen van het pand op locatie. Alle ruimtes, inclusief technische ruimte moeten hiervoor toegankelijk zijn. 

Ruimtes die gebruikt worden als opslag, werkplaats, bedrijfshal of loods hoeven niet meegenomen te worden in het label. Wanneer u het aantal vierkante meters opgeeft van uw bedrijfspand is dat zonder deze ruimtes omdat deze vrijstelling hebben. Zo kan het dus zijn dat ook al heeft u een enorm bedrijfspand u maar een klein gedeelte hoeft te laten labelen.