Net als voor alle andere gebouwen, is er ook een energielabel voor kantoren. Veel kantoren moeten in 2023 zelfs aan een energielabel C voldoen. We zien daarom dat steeds meer eigenaren van kantoorpanden een energielabel laten berekenen. Deels voor verkoop of verhuur, maar steeds meer om te zien waar ze nu staan. Ze weten dan wat het energielabel voor hun kantoor is en kunnen indien nodig maatregelen nemen. 

Energielabel kantoor aanvragen

Een energielabel voor kantoor is gemakkelijk aangevraagd. Dat is echter niet het enige dat we doen. We geven ook advies over het verbeteren van het energielabel. Met dit advies weet u precies waar u nu staat en wat u moet doen om naar een energielabel C, B of A te komen. Concrete adviezen zonder lastige termen. Bij uitvoeren van de maatregelen zoals beschreven in ons energieadvies rapport, garanderen we dat uw energielabel verbetert. U kunt het energielabel gratis bij ons upgraden. Meer over energieadvies vindt u hier >

Neem contact met ons op

Steeds meer bedrijven vragen een energielabel voor kantoor aan bij ons aan. Ook u zijn we graag van dienst. Via onze website is het aanvragen van een energielabel een fluitje van een cent. Eerst nog een vraag stellen? Ook dat is geen enkel probleem. Kijk op onze veelgestelde vragen paginaof neem contact met ons op.