Portefeuille korting energielabels

Van een van onze vaste opdrachtgevers mogen we regelmatig zijn portefeuille voorzien van energielabels. Deze verschillende panden bestaan uit winkelpanden, kantoorpanden en woningen. We proberen deze panden altijd in één keer op te nemen zodat we ook een mooie combinatie prijs kunnen bieden. 

Deze opdrachtgever loopt altijd zelf mee met onze adviseur om in elk pand toegang te verlenen. Dit is overigens niet verplicht, als het pand maar compleet toegankelijk is zodat de adviseur alles op kan nemen. Hij moet bij de opname kijken naar type isolatie, type glas, welke installaties er aanwezig zijn en welke verlichting er gevoerd wordt. Na de opnames krijgen onze adviseur altijd 5 werkdagen om alles uit te werken. Wanneer er meer haast bij geboden is omdat bijvoorbeeld de overdracht van het pand al eerder is, kunt u dit aangeven. Dan kijken we even naar de mogelijkheden om het label eerder te leveren, dit kost u overigens niets extra's.

Wanneer u uw vastgoedportefeuille wilt voorzien van energielabels kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via info@energielabelvooruwbedrijf.nl. Wanneer u bij uw aanvraag per adres het aantal vierkante meters van het pand aangeeft stellen we aan de hand hiervan direct een offerte voor u op. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen kan dat uiteraard ook. Stuur dan een email of bel naar 0318 - 73 14 84.

Vraag direct een energielabel aan