Winkel voorzien van energielabel

Winkel/showroom in Utrecht voorzien van een energielabel

Ook voor winkels is het energielabel verplicht. Veel winkels zijn kleiner dan 500 vierkante meter. Daarom kunnen we de meeste winkels al voor €450,- van een energielabel voorzien. Deze winkel in Utrecht had met spoed een energielabel nodig. Dit omdat het pand binnen zeer korte tijd een nieuwe huurder kreeg. De makelaar heeft namens de eigenaar het energielabel voor de winkel aangevraagd. De opname van het pand kon binnen 2 dagen worden gedaan, 2 dagen later heeft Energielabelvooruwbedrijf.nl het energielabel aangeleverd. Daardoor kon de eigenaar van de winkel op het moment van tekenen van het nieuwe huurcontract, het label overleggen. 

Wij voorzien zeer regelmatig een winkel van een energielabel. Dit omdat veel winkels regelmatig van huurder wisselen. Het energielabel is 10 jaar geldig, heeft u het winkelpand eenmaal van een energielabel voorzien. Dan hoeft u dit gedurende 10 jaar niet meer te doen. 

Heeft u ook een winkel waarvoor een energielabel nodig is? Dan kunt u deze direct aanvragen op onze website. De opname van de winkelruimte zullen wij op een voor u gunstig tijdstip doen. 

Vraag direct een energielabel aan