Hoger in Funda met een energielabel

Hoger in Funda met een energielabel

29/11/2016

Hoger in Funda met energielabel

Wist u dat met het vermelden van een energielabel uw pand hoger komt in Funda? Funda vindt het belangrijk dat er zoveel mogelijk informatie aanwezig is over het bedrijfspand dat geplaatst wordt. Onderdeel van deze informatie is het energielabel. Met andere woorden, laat zo snel mogelijk een energielabel opstellen. Deze heeft u bij de verhuur of verkoop van het pand toch nodig. En wanneer uw pand hoger in Funda staat gaat deze verkoop of verhuur misschien nog sneller ook. Daarmee verdient u het energielabel weer terug. Meer informatie op fundainbusiness.nl

Nog meer redenen om ruim op tijd een energielabel te registreren

Steeds meer kopers en huurders hechten waarde aan het energielabel. Dit heeft verschillende redenen. Hieronder een aantal van deze redenen:

  • Comfort, sommige kopers en huurders vinden het belangrijk dat het binnenklimaat van hun bedrijf aangenaam is. Een goed energielabel is hiervoor een indicatie. Dit betekend dat er op een efficiënte manier verwarmd wordt. En dat warmte niet snel verloren gaat door goed glas en isolatie. 
  • Milieu, sommige bedrijven zijn begaan met het milieu. 
  • Financiering, de financiering van bedrijfspanden wordt bij steeds meer banken voordeliger wanneer het pand een goed energielabel heeft. Het scheelt soms dus gewoon geld.
  • Uitstraling, bedrijven hechten soms waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een goed energielabel past binnen deze waarde. 
  • Verplicht energielabel C voor kantoren, deze regel wordt in 2023 ingevoerd. Alles hierover vindt in deze blog

Vraag direct een energielabel aan