Opname kantoorpanden in voetbalstadion F.C. Groningen 

Afgelopen week kregen wij een mooie opdracht voor meerdere kantoorpanden in Groningen. Deze panden bevinden zich in -en rondom het stadion van de voetbalvereniging F.C. Groningen. De Euroborg wordt vaak gezien als het stadion, maar het is hier meer dan alleen voetbal. Zo zijn er ruimten met diverse functies zoals: een supermarkt, fysiotherapeut, casino, bioscoop en dus enkele fraaie kantoorruimten. Wij hebben de opname verzorgd voor meerdere kantoorpanden in het stadion.

Euroborg kantoorpanden 

Het nieuwe stadion en kantoorpanden worden sinds 2006 actief in gebruik genomen. Sinds 2016 draagt het stadion de naam NoordLease Stadion. De hypermoderne panden met een mooie locatie zijn allen voorzien van een energielabel.. Een mooie opdracht waarbij we binnen een week de opname en uitwerking hebben voltooid. 

Zonnepanelen in het stadion

Het stadion is voorzien van zonnepanelen die worden gedeeld met de kantoorpandeigenaren. Er zijn in Nederland al meerdere initiatieven met gedeelde zonnepanelen. De kantoorpanden kregen een mooie waardering voor de energiebesparende maatregelen die zijn genomen. Hierdoor kunnen de kantoorpanden nog lang mee en wordt er fanatiek bespaard op energiekosten. De kantoorpanden op de Boumaboulevard hebben nog wel algemene besparingstips gekregen, omdat er altijd verbeteringen mogelijk zijn. 

Door héél Nederland

Onze adviseurs zijn door het hele land actief van Limburg tot en met Groningen. Een energielabel voor een bedrijfspand aanvragen kan eenvoudig door een aanvraag voor een kantoorpand te doen of een offerte aan te vragen.